Journal of Biotechnology and Biodiversity

Journal of Biotechnology and Biodiversity was created in 2010. Publishes original articles, review articles, case studies and short communications on the fundamentals, applications and management of biodiversity. The journal's aim is to advance and disseminate knowledge in all the related areas of Agricultural Sciences, Food Science, Health Sciences, Chemical, Biotechnology and Biodiversity.

Notícias

 

Journal of Biotechnology and Biodiversity, ISSN: 2179-4804

 

 

WE ACCEPT MANUSCRIPTS WRITTEN IN ENGLISH ONLY.                                                                    Updated: 11-11-13

 

REVISTA INDEXADA NAS SEGUINTES BASES DE DADOS:

>AGROBASE/BINAGRI: Base de Dados da Agricultura Brasileira (BRASIL)

> AGRINDEX: Food and Agriculture Organization (FAO)

>CAB Abstracts: Commomwealth Agricultural Bureaux (REINO UNIDO)

>LATINDEX: Sistema Regional de Inf. en Línea para Revistas Científicas (MÉXICO)

>SUMARIOS.ORG: Sumários de Revistas Brasileiras (BRASIL)

>REDALYC – Red de Revistas Científicas de América Latina y el Caribe, España y Portugal

> ULRICH´S INTERNATIONAL PERIODICALS DIRECTORY: (USA)

> DOAJ: (Directory of open access  journals)

 

Referred to in

Agrindex of AGRIS/FAO database, CAB Abstracts, Ulrich´s International Periodicals Directory, Sumários. org, Latindex, Agrobase, Redalyc and DOAJ.

 

Address for correspondence

Journal of Biotechnology and Biodiversity (JBB)

Department of Agricultural Sciences and Technology

Federal University of Tocantins, Gurupi-Tocantins-Brazil.

Tel.: + 55 63 3311 3549, Fax: + 55 63 3311 3501

E-mail: jbb@uft.edu.br

 

 
Publicado: 2011-11-17 Mais...
 
Mais Notícias...

Vol. 5, No 1 (2014): Journal of Biotechnology and Biodiversity

Sumário

Biotecnologia

Some Applications of Artificial Intelligence on Biotechnology Resumo PDF
Rogerio Antonio Strapasson, Adenise Lorenci Woiciechowski, Luiz Alberto Junior Letti, Carlos Ricardo Soccol
Acclimatization of micropropagated plantlets of Coffea canephora Resumo PDF
Maurício Reginaldo Alves dos Santos, Renato Abreu Lima, Maria das Graças Rodrigues Ferreira, Josilene Félix Rocha, Marcelo Curitiba Espíndula, Enrique Anastácio Alves
Multiplicação, alongamento e enraizamento de brotações in vitro de clones de cana-de-açúcar submetidos a diferentes concentrações de 6-benzilaminopurina e ácido giberélico Resumo PDF
Giovana Bomfim de Alcantara, Marília Pereira Machado, Daniel de Sousa Ribeiro, Haline Helena Wippel, João Carlos Bespalhok Filho, Ricardo Augusto de Oliveira, Edelclaiton Daros

Ciências de Alimentos

Avaliação sensorial de duas formulações de geléia de pimenta (Capsicum annuum) Resumo PDF
Paulo Victor Gomes Sales, Victor Hugo Gomes Sales, Elisa Maria de Oliveira, Jean Vinícius Gonçalves Silva, Carlos Eduardo Fonseca Gomes
Aproveitamento agroindustrial da graviola (Annona muricata L.) para produção de licores: Avaliação sensorial Resumo PDF
Emanuel Neto Alves de Oliveira, Dyego da Costa Santos, Yvana Maria Gomes dos Santos, Francisco Alexandro Alves de Oliveira

Ciências Agrárias

Eficiência do fosfato natural para o arroz irrigado em solo do sul do Brasil Resumo PDF
Leandro Bortolon, Elisandra Solange Oliveira Bortolon, Gustavo Kruger Gonçalves, Rogério Oliveira de Sousa, Jairo André Schlindwein
Produção de Andropogon gayanus consorciado com espécies leguminosas, adubadas com fósforo Resumo PDF
Rilner Alves Flores, Leonardo Santos Collier, Carlos Leandro dos Santos, Leandro Rosatto Moda, Átila Reis da Silva
Efeito de óleos vegetais na inibição do crescimento micelial de fungos fitopatogênicos Resumo PDF
Rúbia Borges Cruz Sarmento-Brum, Henrique Guilhon de Castro, Mônica Lau Silva, Renato Almeida Sarmento, Ildon Rodrigues do Nascimento, Gil Rodrigues dos Santos
Adição de casca de arroz carbonizada em diferentes substratos para produção de mudas de Eucalyptus globulus Resumo PDF
Karolline Sena Figuerêdo, Rubens Ribeiro da Silva, Marilene Alves Ramos Dias, Gilson Araújo de Freitas, Michelli Medeiros Cabral Ribeiro, Aurélio Vaz de Melo
Reação fenotípica de plantas de abóbora e melão à infecção por isolados simples de ZYMV e misto de ZYMV+SQMV Resumo PDF
Aline Torquato Tavares, Prínscilla Pâmela Nunes Chaves, Raimundo Wagner Souza Aguiar, Mateus Figueiredo Santos, Renato de Almeida Sarmento, Ildon Rodrigues do Nascimento
Mesocarpo de coco babaçu (Orbignya sp.) como fonte de carbono para produção de meios de cultura para Trichoderma Resumo PDF
Renata Costa França, Aloisio Freitas Chagas-Junior, Elisangela Elena Nunes Carvalho, Luiz Gustavo Lima Guimarães, Eduardo Andrea Lemus Erasmo, Luiz Antonio de Oliveira
Seletividade de herbicidas no crescimento inicial da cultura do açaí (Euterpe oleraceae Mart.) Resumo PDF
Breno Bravin Brandão, Sérgio José da Costa, Dalila Pires Nunes, Guilherme Antunes Marinho, Eduardo Andrea Lemus Erasmo


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License.