Journal of Biotechnology and Biodiversity

Journal of Biotechnology and Biodiversity was created in 2010. Publishes original articles, review articles, case studies and short communications on the fundamentals, applications and management of biodiversity. The journal's aim is to advance and disseminate knowledge in all the related areas of Agricultural Sciences, Food Science, Health Sciences, Chemical, Biotechnology and Biodiversity.

Notícias

 

Journal of Biotechnology and Biodiversity, ISSN: 2179-4804

 

 

WE ACCEPT MANUSCRIPTS WRITTEN IN ENGLISH ONLY.                                                                    Updated: 11-11-13

 

REVISTA INDEXADA NAS SEGUINTES BASES DE DADOS:

>AGROBASE/BINAGRI: Base de Dados da Agricultura Brasileira (BRASIL)

> AGRINDEX: Food and Agriculture Organization (FAO)

>CAB Abstracts: Commomwealth Agricultural Bureaux (REINO UNIDO)

>LATINDEX: Sistema Regional de Inf. en Línea para Revistas Científicas (MÉXICO)

>SUMARIOS.ORG: Sumários de Revistas Brasileiras (BRASIL)

>REDALYC – Red de Revistas Científicas de América Latina y el Caribe, España y Portugal

> ULRICH´S INTERNATIONAL PERIODICALS DIRECTORY: (USA)

> DOAJ: (Directory of open access  journals)

 

Referred to in

Agrindex of AGRIS/FAO database, CAB Abstracts, Ulrich´s International Periodicals Directory, Sumários. org, Latindex, Agrobase, Redalyc and DOAJ.

 

Address for correspondence

Journal of Biotechnology and Biodiversity (JBB)

Department of Agricultural Sciences and Technology

Federal University of Tocantins, Gurupi-Tocantins-Brazil.

Tel.: + 55 63 3311 3549, Fax: + 55 63 3311 3501

E-mail: jbb@uft.edu.br

 

 
Publicado: 2011-11-17 Mais...
 
Mais Notícias...

Vol. 5, No 3 (2014): Journal of Biotechnology and Biodiversity

Sumário

Química

Estudo da cinética de adsorção de azul de metileno por palha de milho Resumo
Lucas Dominguini
Análises CG/FID e TG/DTG de Óleos de Semente de Uvas Resumo
Hosana Carolina Santos Barreto, Antonio Alves Melo Filho, Lisiane Santos Freitas, Carlos Ramon Franco, Ricardo Carvalho Santos, Rita de Cássia Pompeu Sousa

Ciências de Alimentos

Elaboração de barra de cereais contendo amêndoa de macaúba: Uma alternativa para a agricultura familiar. Resumo
Victor Hugo Gomes Sales, Sérgio Luis Melo Viroli, Elisa Maria de Oliveira, Paulo Victor Gomes Sales

Ciências Agrárias

Acúmulo de nutrientes e matéria seca de milho em função de fertilizantes com diferentes fontes de enxofre Resumo
Ivan Vilela Andrade Fiorini, Renzo Garcia Von Pinho, Alvaro Oliveira Santos, Leandro Lopes Cancellier, Fabricio Vilela Andrade Fiorini, Calil Sampaio Lasmar, Mateus Rodrigues Carvalho
AVALIAÇÃO DE RUÍDOS NA OPERAÇÃO DE REBAIXAMENTO DA VEGETAÇÃO DE ACEIROS UTILIZANDO ROÇADORA COSTAL Resumo
Geraldo Cesar Zambrzycki, Fabiano Emmert, Claudene Menezes Atayde, Reginaldo Sérgio Pereira
Sensibilidade a antimicrobianos apresentada por microrganismos isolados de casos de mastite na região sul do Estado do Espírito Santo Resumo
Kelvinson Fernandes Viana, Pricila Grasse Pietralonga, Alex Sander Rodrigues Cangussu, Jefferson da Luz Costa, Marcos Santos Zanini
Agronomic efficiency of polymer-coated nitrogen fertilizers in common bean crop in brazilian Midwest Resumo
Leandro Flávio Carneiro, Douglas Ramos Guelfi Silva, Eduardo Lopes Cancellier, Rafael da Costa Leite, Danilo de Araújo Soares
Tolerância à salinidade de forrageiras em sistema alagado construído com água residuária de frigorífico bovino Resumo
Jefferson da Luz COSTA, Gilson Freitas


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License.